Min dag på 3 minuter

3 minuter om dagen och du sover gott om natten!

En bok där du kortfattat sammanfattar din dag. Du kan fylla i den på bussen, hemma eller precis innan du ska gå och lägga dig. En bok som peppar dig, ger dig utmaningar och får dig att tänka positivt om morgondagen.

Recensioner: 

"För att snabbt summera hur boken är uppbyggd så fyller en alltså i en sida per dag och varje sida består av några ständigt återkommande punkter och några nya. Allt för att en ska få chansen att på bästa sätt reflektera över sin dag och sitt liv. Ett fint sätt att bli mer medveten helt enkelt."
Sandra Hjort, http://atilio.metromode.se, 22 augusti 2016

"I drygt 40 dagar har jag nu antecknat tacksamheter, drömmar och reflektioner, och jag gillar det. Jag gillar repetitionen i de återkommande frågorna och jag gillar att det finns plats för allmän reflektion. Extra förtjust är jag i några av de särskilda frågorna som får mig att fundera över vad jag åstadkommit det senaste året, vilka drömmar jag skulle vilja kämpa för att uppfylla och så vidare. Frågor som faktiskt förändrar mitt tänkande lite."
Helena Hagelin, www.fiktiviteter.se, 4 september 2015

"Bästa sommarpresenten jag fick i år? "Min dag på 3 minuter" från Nicotext. Ett slags ledsagad dagbok där varje blad innehåller ett par frågor och rader att reflektera och notera från dagen som gått. Perfekt kvällskompis med en kopp te. Och på köpet blir man väldigt medveten om sina tankar efter en tid och kan lättare komma till beslut, både i stort som smått."
Frida Ramstedt, Trendenser.se, 4 september 2015

"3 minuter som gör skillnad! Skriv ner tre saker som varit bra med din dag. Det är ett vanligt råd från terapeuten till stressade och nedstämda. I boken 'Min dag på 3 minuter' kan man utveckla detta positiva tänkande i dagboksform, genom att svara på de enkla frågorna. Fin presentbok till någon du bryr dig om."
Ica-kuriren, nr 50-51, 8 December 2015 

"Min dag på 3 minuter är en bok som får dig att fokusera på allt det fina du har i ditt liv (...). Jag har skrivit i boken i nästan en hel månad. Varje kväll. Och jag märker hur jag varje dag blir bättre och bättre på att uppmärksamma saker jag är tacksam för. Ju mera tacksam jag blir, desto mera saker att vara tacksam för ser jag. Det är intressant att bläddra tillbaka och se vad jag skrev de första dagarna. Lite som att skriva dagbok. I boken finns sidor för 160 dagar, det blir en värdefull bok om man håller fast vid kvällsrutinen.
Nathalie Aurén, http://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/nathalieauren/, 1 juni 2016

Lager:
Art.nr: 9789187397189
Vikt: 300 gram

Relaterade artiklar:

Lista Din Dag Din unika dagbok
99kr
En enkel bok Mindful... Mind your mind
199kr
Min framtid på 3 minuter Fylla-i-bok om din framtid
149kr

Kunder som köpte denna produkt köpte även:

Min framtid på 3 minuter Fylla-i-bok om din framtid
149kr
Listan Ditt liv i listor
99kr
Lista Din Dag Din unika dagbok
99kr

En enkel bok Mindful... Mind your mind
199kr
Den ultimata handboke... I den här boken får du lära dig en mängd olika type...
149kr
KNUT Slipsar Näsdukar Halsdukar Skosnören Knopar
149kr
Inne & Utelekar Lekboxen som trumfar paddan!
199kr
En enkel bok Yoga Praktiska yogaövningar för alla
199kr

Instagram