Min dag på 3 minuter

3 minuter om dagen och du sover gott om natten!

En bok där du kortfattat sammanfattar din dag. Du kan fylla i den på bussen, hemma eller precis innan du ska gå och lägga dig. En bok som peppar dig, ger dig utmaningar och får dig att tänka positivt om morgondagen.

Recensioner: 
"I drygt 40 dagar har jag nu antecknat tacksamheter, drömmar och reflektioner, och jag gillar det. Jag gillar repetitionen i de återkommande frågorna och jag gillar att det finns plats för allmän reflektion. Extra förtjust är jag i några av de särskilda frågorna som får mig att fundera över vad jag åstadkommit det senaste året, vilka drömmar jag skulle vilja kämpa för att uppfylla och så vidare. Frågor som faktiskt förändrar mitt tänkande lite."
Helena Hagelin, www.fiktiviteter.se, 4 september 2015

"Bästa sommarpresenten jag fick i år? "Min dag på 3 minuter" från Nicotext. Ett slags ledsagad dagbok där varje blad innehåller ett par frågor och rader att reflektera och notera från dagen som gått. Perfekt kvällskompis med en kopp te. Och på köpet blir man väldigt medveten om sina tankar efter en tid och kan lättare komma till beslut, både i stort som smått."
Frida Ramstedt, Trendenser.se, 4 september 2015

"3 minuter som gör skillnad! Skriv ner tre saker som varit bra med din dag. Det är ett vanligt råd från terapeuten till stressade och nedstämda. I boken 'Min dag på 3 minuter' kan man utveckla detta positiva tänkande i dagboksform, genom att svara på de enkla frågorna. Fin presentbok till någon du bryr dig om."
Ica-kuriren, nr 50-51, 8 December 2015. 

Lager:
Art.nr: 9789187397189
Vikt: 300 gram

Relaterade artiklar:

Lista Din Dag Din unika dagbok
99kr
En enkel bok Mindful... Mind your mind
199kr
Min framtid på 3 minuter Fylla-i-bok om din framtid
149kr

Kunder som köpte denna produkt köpte även:

Listan Ditt liv i listor
99kr
Lista Din Dag Din unika dagbok
99kr
Min framtid på 3 minuter Fylla-i-bok om din framtid
149kr

Snack Konversationskort för dig som gillar att prata!
99kr
Berlin en annorlunda ... Willkommen, bienvenue, welcome!
In Berlin, ā Berlin...
149kr
En enkel bok Mindful... Mind your mind
199kr
Inne & Utelekar Lekboxen som trumfar paddan!
199kr

Instagram